Una zona oberta ben dividida

Per dividir els espais d’aquest espai obert amb grans finestrals que donen al pati, s’han creat línies de demarcació subtils i discrets. Un quadrat de verdor, que recorda al jardí japonès a l'exterior, així com un llenç gegant que utilitza tons ebó, ros i taronja com a enllaç a la decoració, separa les zones de descans i àpat, a més de portar calor. i originalitat. Cada zona d’activitat està parcialment subdividida: bloc de color negre darrere de la televisió de la sala d’estar, il·luminació de disseny a sobre de la taula de menjador i l’illa de la cuina.

La calor del sostre de cedre vermell occidental, els mobles de fusta de color mel i els accents ataronjats dels accessoris contrasten amb la cara crua del sòl de formigó polit i el mantell de la xemeneia.

La manca de soterrani ha donat com a resultat una bonica plaça de verdor que serveix de separador creatiu. Afegit al terra, sota les escales que porten a la planta superior, aquest espai del jardí consta d'un llit de pedres on s'allotgen les plantes en testos de formigó cru de diverses mides.

S'ha dissenyat una taula per a dotze, dos bancs corresponents i una lluminària metàl·lica per traçar els contorns del que és el menjador. El concepte desacordat de la zona de menjador es combina amb el de la cuina marcat per una gran illa amb un taulell d’acer inoxidable.


Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here