Un soterrani es fa amable

Transformar un soterrani complet en espais habitables càlids i clarament definits és el repte que s’ha enfrontat el dissenyador en fer-se càrrec d’aquest projecte! Després d'haver dissenyat les elevacions i els mobles integrats de la sala d'estar, va explotar els sostres (sovint oblidats en el disseny) per crear divisions subtils. L'afegit de bigues de pi a la zona d'esbarjo, amb un recordatori de la fusta a la paret de contraplacat de l'escala, destil·la una mica de calor, a diferència del sòl de formigó. El blanc ve a il·luminar el conjunt.

El dissenyador ha explotat la columna afegint un taulell de barres que, a més de dividir l’espai, és útil quan els nens volen menjar davant del televisor.

La lleugera suavitat de la cadena de la masia del saló mostra un aspecte lleugerament més industrial de la sala de jocs accentuada amb el negre.

Si el blanc és una opció lògica per il·luminar un espai, aquest color no és el més càlid. Per tant, el dissenyador s'ha basat en panells pintats de blanc que, a més d'afegir textura a les parets, proporciona un estil i una zona de lectura.

Els mobles integrats de pi, els panells de les armadures, les butaques blaves, les taules laterals de llautó, la catifa amb motius grans ... tots aquests elements contribueixen a l’atmosfera acollidora de la zona de relaxació.

Fàcilment accessible, l’essencial del bar (traster refrigerat, pla de preparació, prestatger per a ulleres, emmagatzematge tancat) es troba refugi en un reixat de paret al peu de l’escala. Llisquem les portes del graner cap als costats i la barra està oberta.

Les parets de la sala de jocs estaven cobertes de plafons de fusta contraplacada, un material molt més fort que el guix per manejar les pales d’hoquei. Pintats de negre, com els sostres que amaguen la ventilació i la fontaneria, els patrons de muntanya creen un acabat original.


Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here