Menjador contemporani en una zona oberta i lluminosa d’aspecte rústic

Envoltat per enormes vidrieres, aquest menjador contemporani aprofita els rajos de sol de matí a nit, estiu i hivern. En aquesta zona oberta, és la xemeneia de pedra natural que marca la divisió amb la sala d’estar. Quin plaer menjar al so d’un crep càlid! A més, per fer-nos ressò del mantell de la xemeneia, vam utilitzar rajoles de gran format en els mateixos colors del terra. Aquests duren per tot el terra, donant la impressió d’un espai més gran.

Gràcies al sistema de varetes angulars que recorre la part superior de les finestres, es pot obrir o tancar fàcilment la cortina blanca, depenent de si es vol gaudir de llum natural o una mica de privadesa. Les lluminàries totes amb transparència permeten preservar l’aspecte depurat dels llocs. Una elecció sàvia per a un toc d’elegància!


Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here