Racó del gimnàs motivador al soterrani

Desenvolupar un cohabitant a la cantonada del gimnàs amb la sala d’estar a més d’integrar una taula de billar: aquests eren els desitjos dels propietaris! Encara més senzill, volien un espai per reunir-se amb els amics. Atacant l’acabat del seu soterrani amb l’ajuda d’un dissenyador, van optar per una imitació de formigó per terra de vinil a un costat i fusta de noguera per l’altra. Les zones de bar de gimnàstica destaquen per un intens accent blau i panells de noguera a la paret i al sostre, que es troba entrecreuada amb rajoles de sostre de color negre brillant.

L’equip d’entrenament es va col·locar prop d’una cantonada de la paret per donar lloc a jugar al billar sense topar. En una de les parets, els panells de noguera es reflecteixen a les seccions brillants del sostre.


Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here