Abans i després: coure tot de color blanc

De la cuina antiga amb parets ocres i armaris de color caramel, no en queda res. Renovada de dalt a baix, la sala ha adquirit una nova escala no només perquè es va obrir al menjador mitjançant l’eliminació de la paret que dividia les dues habitacions, sinó també gràcies a l’elecció del blanc que combina un aspecte atemporal, potencia magnífica i brillantor natural. Quina garantia que aquest espai travessarà el clima en bellesa! La funcionalitat s'ha vist millorada amb una gran varietat de calaixos i emmagatzematge inclosos, a petició del propietari que cuina molt.

després

  1. Comunicació directa entre la cuina i el menjador, que abans es trobava en una antiga habitació separada de l’habitació següent per un mur ara enderrocat.
  2. Garantia d’emmagatzematge gràcies a la creació de dues unitats d’armaris de paret: una cuina lateral amb electrodomèstics i rebost encastat, l’altra zona menjador amb finestres integrades.
  3. Segell de Quebec estimat pels propietaris gràcies als articles adquirits a les empreses locals, com ara l’aigüera d’acer inoxidable, la taula massissa de noguera i acer i el banc entapissat d’un tapisser d’aquí.

Com que els propietaris posseeixen un gos, calia escollir els sòls laminats a tota la casa per evitar marques de les urpes. Amb un aspecte de fusta, aquest paviment aporta una onada de calor benvinguda en aquest espai blanc.

L’emmagatzematge és una prioritat, el dissenyador ha posat a tot arreu, fins i tot a la banqueta del menjador. Idea intel·ligent: la calefacció radiant al sostre compensa la manca d’espai al terra per posar-hi basament elèctric.

abans


Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here