Abans i després: cuina amb un aspecte minimalista

Amb motiu d'una reforma important de la casa, els propietaris han aprofitat per tornar a configurar petites proporcions al seu pati de la cuina. Remodelant la disposició inicial, eliminant parets divisòries, instal·lant una porta del pati de distribució de llum, actualitzant materials i mobiliari, i centrant-nos en un conjunt de tres tons de blanc, blanc i negre. De fusta, els ocupants han aconseguit crear un espai funcional amb gràfics minimalistes, on ara poden cuinar, rebre i relaxar-se a la seva comoditat.

després

  1. Supressió de particions per obrir la cuina al menjador i la sala d'estar, creant una sala convivial amb una illa unificadora.
  2. Disposició redissenyada per deixar la màxima llum natural possible, entre altres coses, amb la incorporació d'una porta de pati doble a la cuina.
  3. Minimisme ambient gràcies a un matrimoni de materials més actuals: cirera a terra, quars als taulells i melamina en tres tons per als armaris i l’illa (blanc, negre i cendra imitació).

El negre s’insereix en petites dosis a la cuina sense enfosquir-lo, com al taulell, al mòdul que amaga la caputxa i al voltant de l’illa, que es podria integrar a la cuina eliminant la paret divisòria el menjador

L’elecció d’un i el mateix material per al sòl (bedoll) proporciona continuïtat visual a la zona oberta. Els tons càlids de fusta de la taula i la vorera modernes de mitjan segle, combinats amb els patrons vegetals de les cortines, vigoritzen aquest espai sense embuts.

abans


Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here